非住宅出租房屋增值稅繳納稅率降至10%

把戶外風景帶到室內來

6????????????

1??????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?HK???HW Bridal ?????~??????????

2??????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

3???????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????HW Bridal ????????????????????????????????????????

4??????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????DVD???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

5????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????T??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????HW Bridal ????????????????????????????????????????

6?????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????;????????????????????????????????????????????????????????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

非住宅出租房屋增值稅繳納稅率降至10%